Monday, February 6, 2012

Fotostudijų TOP-5 Kaune

Šiais laikais tapo labai populiaru, jog vos ne kiekvienas sutiktas žmogus vadina save fotografu. Tačiau kai pamatai darbo rezultatus... Pavyzdžiui, vienas toks „fotografas“ turėjo įamžinti dviejų žmonių gražiausią dieną – vestuves. Ir kaip manote, ką jie gavo? Tikrai ne „Photoshop“ meistro nuotraukas su žirafiukais, meškiukais ir ančiukais... Kad ir Jums taip nenutiktų, kreipkitės tik į profesionalus. O kaip žinoti, kurie žmonės tikrai išmano savo darbą? 

Visagalė statistika. Štai fotostudijų Kaune TOP-5. 

1. Fotostudija „Fotosintezė“. Nestandartinį požiūrį į fotografiją turinti profesionalių fotografų ir stilistų komanda sukurs įvaizdį, padedantį atskleisti Jūsų charakterį ir asmenybę, padarys jaukias šeimos nuotraukas ir įamžins brangiausias Jūsų šventes. Šią fotostudiją galite rasti adresu: Kęstučio g. 91, 3a., Kaunas, el. paštas: info@fotosinteze.lt. Nepamirškite apsilankyti „Fotosintezės“ internetinėje svetainėje www.fotosinteze.lt ir nepraleiskite progos paganyti akis! 




2. Fotostudija „Tigra“. Firma, kuri pasitinka savo klientus jaukumu, šiltumu ir kažkuo užburia. Ji tarsi priverčia iš naujo patikėti pasakomis. „Tigra“ užsiima vaikų fotosesijomis, fotografuoja linksmiausius tėvelius ir šauniausius vaikus, įamžina geriausias šeimos šventes. Norite savo pasakos? Apsilankykite fotostudijos internetinėje svetainėje www.vaikis.info arba užsukite į saloną, įsikūrusį Kauno miesto centre A. Mickevičiaus g. 58-23. Iškilo klausimų? Nesidrovėdami skambinkite telefonu 8 611 62 782. 



3. Fotostudija „Vytenio Želionio retro fotostudija“. Didžiausią šios firmos klientų ratą sudaro jaunavedžiai, ką tik krikštą priėmę vaikučiai, jų tėveliai, draugai ir giminaičiai. Profesionalų komandos įgūdžiai leidžia sukurti unikalias reklamines, reportažines ar šeimos albumams skirtas nuotraukas. Susidomėjote? Būtinai apsilankykite šios firmos internetiniame puslapyje www.vytenio-fotostudija.lt ir grįžkite į Marilyn Monroe laikus! Žinoma, visada galite užsukti ir į fotostudiją, įsikūrusią Šv. Gertrūdos g. 8, Kaune, el. paštas: vyteniostudija@yahoo.com

4. „Fotofabrikas“. Tai – ne tik fotostudija, bet ir didžiulė kitas su fotografija susijusias paslaugas teikianti firma. Čia galite užsisakyti nuotraukų spausdinimą, retušavimą, fotosesijas, įsigyti įvairių reikmenų fotoaparatams bei pačių fotoaparatų. Sudomino „Fotofabriko“ universalumas? Apsilankykite internetinėje svetainėje www.fotofabrikas.lt arba užsukite į pagrindinę buveinę adresu Savanorių pr. 352, Kaunas. 

5. Fotostudija „TaDiena.lt“. Šioje studijoje Jus pasitiks jauki aplinka, papildomos patalpos persirengimui, pasiruošimui fotosesijai. Atliekamos grupinės ir individualios fotosesijos, kurių metu atrasite daugiau nei galėjote įsivaizduoti! Apsilankykite fotostudijos internetinėje svetainėje www.tadiena.lt arba užsukite adresu Laisvės al. 51b, Kaunas. Turite klausimų? Rašykite el. paštu info@tadiena.lt .

3 comments:

  1. Fotostudija „Fotosintezė“ neturi teises isvis patekti i penketuka,nes ta purvo skyle negalima vadinti fotostudija greiciau bomzu landyne:( Jei kam reikia irodymu galiu atsiusti keleta Foto is studijos !!!!

    ReplyDelete
  2. 2013 metais fotostudijije fotosinteze turejau asmenine fotosesija..Viskas praejo gerai tik i kaina buvo itraukats retusavimas..Nuotraukas kurias issirinkau nusiunciau - jokio retusavimo negavau..Rasiau 10 email laisku, facebook, kur tik galejau...Tylu...kaip cia pasakius - neprofesionalumas ir tiek..Fotosinteze neverta buti TOP 5 ...!!!!

    ReplyDelete
  3. Visos išvardintos foto studijos tikrai žinomos ir girdėtos. Kai kurių paslaugomis yra tekę naudotis.

    ReplyDelete